Термоклей ціна

Клейка речовина яка здатна неодноразово змінювати свою форму в рідку при нагріванні і тверду при охолодженні називається - Термоклей. Ціна на який залежить від безліч факторів:

1. Відпускна ціна заводу виробника. (Термоклей не виробляється в Україні, а імпортується від європейських або азійських виробників).

2. Транспортні витрати з доставки продукції.

3. Валютний курс, так як продукція закуповується за кошти країни експортера, а продається на внутрішньому ринку за національну валюту.

4. Операційні витрати, пов'язані із торговою діяльністю.

5. Торговельна надбавка.

Крім вище зазначених чинників, важливий вплив на кінцеву ціну термоклею мають обсяги закупівлі в фізичних одиницях, чим вони більше, тим нижче операційні витрати, а відповідно продавець може, не втрачаючи в прибутковості торгової операції, знижувати вартість для кінцевого споживача.

Компанія Термолан Україна пропонує Термоклей ціна якого характеризується своєю доступністю, оскільки поставки здійснюються безпосередньо від заводів виробників ADTEK (Малайзія), Colquimica (Португалія), Sanyhot (Іспанія). Звернувшись в нашу компанію Ви отримаєте високоякісний продукт за вартістю, яка є оптимальною на ринку. Ціни на термоклей встановлюються за 1 кг, мінімальна партія 25 кг, в результаті це значно дешевше, ніж купувати в інтернет магазинах, де ціни формуються або поштучно за стержень, або за упаковку, вага якої менше 1 кг. Купувати термоклей у нас завжди вигідно.

Доставка купленого клею здійснюється перевізниками, зручними для покупця.

Залишилися питання по ціні, звертайтеся по телефону 067-324-04-39.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
+38 (067) 324-04-39
+38 (067) 324-04-40
НАПИСАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ
 
 
 
Швидке замовлення:





Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю <br />буде відправлена на пошту вказану<br />при реєстрації на сайті.
Реєстрація: